Registracija Kalendar Cesto postavljena pitanja Pretrazivanje Lista clanova Moderatori i administratori Statistika Chat Portal Pocetna stranica
Otvoreni Forum - Novi Pazar » Drustvo » Nauka i obrazovanje » Izum » Zdravo gost [registruj se | prijavi se ]
« Prethodna tema Naredna tema » Izgled za stampanje | Posalji prijatelju | Ubaci temu u favorite
Zapocni novu temu Napisi odgovor
Autor
Prilog
enko
Cool Novajlija

Clan od: 02 2003
Prebivaliste:

Nivo: 23 [?]
Poeni iskustva: 58199
Sledeci nivo: 62494
31%

Prilozi: 21

Oceni korisnika
Broj ocena: 1
Pros. ocena: 1
Broj ocena: 1 - Prosecna ocena: 1
Pokretac teme

enko je offline
 izum Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od enko Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Pre 17. godina moj otac i jos pet masinskih inzinjera
konstruisali su automatski razboj za tkanje pod nazivom "MAHRA".Mada nisam ucestvovao u tome ipak mi je drago da je neko iz moje porodice ostavio traga u Bosnjackom inovatorstvu.

03.02.2003, 22:05 Statistika za enko Profil za enko Upisi enko u listu prijatelja Poslaji Email za enko Bookmark and Share
Babbha
Car

Clan od: 07 2002
Prebivaliste: Neznash za to mesto... nisam ti prichao nikad...

Nivo: 44 [?]
Poeni iskustva: 3962796
Sledeci nivo: 4297834
54%

Prilozi: 1336

Oceni korisnika
Broj ocena: 44
Pros. ocena: 7.05
Broj ocena: 44 - Prosecna ocena: 7.05

Babbha je odsutan
 Mozda Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od Babbha Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Bi bilo interesantno da se zna i KAD i GDE i u kojem je stanju taj izuma danas, aktivan-nekativan, napredovao, zavrshio gde se stalo, problemi, radosti.... nije to shto si spomenuo bezazleno... pricaj josh o tome...

Can't Rain All The Time

04.02.2003, 00:17 Statistika za Babbha Profil za Babbha Upisi Babbha u listu prijatelja Homepage von Babbha Dodajte Babbha u Vasu kontakt listu AIM Screenname: enadturkovic YIM Screenname: blueenco MSN Passport: prechutano@hotmail.com Bookmark and Share
enko
Cool Novajlija

Clan od: 02 2003
Prebivaliste:

Nivo: 23 [?]
Poeni iskustva: 58199
Sledeci nivo: 62494
31%

Prilozi: 21

Oceni korisnika
Broj ocena: 1
Pros. ocena: 1
Broj ocena: 1 - Prosecna ocena: 1
Pokretac teme

enko je offline
  Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od enko Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Razboji se nalaze u "Vojin Popovic".Mislim da ih ima u Novom Pazaru 80.Dobio sam informaciju da i sada rade.
Trebali su biti usavrseni(elektronika),medjutim nije se dalje otislo.Razboji rade na principu pneumatike(vazduha) i mehanike.Druge detalje ne znam.
Da kazem jos nesto.Pravljeni su u Josanici u nekadasnjoj sali "Partizan".
Toliko za sada
ESSELAMU ALEJKUM

05.02.2003, 17:28 Statistika za enko Profil za enko Upisi enko u listu prijatelja Poslaji Email za enko Bookmark and Share
  « Prethodna tema Naredna tema »
Zapocni novu temu Napisi odgovor
Idi na:

Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2009  www.novipazar.org - All Rights Reserved
Statut foruma

Ova strana je generisana za 0.063 Sekundi, od cega 0.025 Sekundi otpada na 50 MySQL upita.